Ξεκινούν οι πρόβες για τον «Ρωμαίο και Ιουλιέτα» από το  ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης - VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 20:39

Ξεκινούν οι πρόβες για τον «Ρωμαίο και Ιουλιέτα» από το  ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

 Οι ηθοποιοί στήνουν τον «Τοίχο των Ερωτευμένων» στην Κεντρική Πλατεία

Ο «Τοίχος των Ερωτευμένων» θα στηθεί αυτή την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης. Πρόκειται για ένα δρώμενο του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

που με αφορμή την έναρξη των προβών για το πρώτο έργο της σαιζόν «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη, καλεί τους ερωτευμένους της πόλης να «κλειδώσουν» τον έρωτά τους.

Οι ηθοποιοί Χρύσα Ρώπα, Τάκης Μόσχος, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Παναγιώτης Κλίνης, Ευθύμης Χαλκίδης, Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη, Τάκης Συνδουκάς και οι συνάδελφοί τους από το Εθνικό Θέατρο της Κροατίας Petar Cvrin, Deni Sankovic, Dominik Bajo θα σας περιμένουν, προκειμένου να γράψετε τα αρχικά σας και να «κλειδώσετε» τον έρωτά σας στον «Τοίχο».

Ο «Τοίχος των Ερωτευμένων» θα μείνει στην Κεντρική Πλατεία έως την πρεμιέρα της παράστασης στις 16 Νοεμβρίου, ώστε οι ερωτευμένοι με λουκέτα, ξύλινες καρδιές ή κορδέλες να περνούν και να «κλειδώνουν» τον έρωτά τους για να μείνει στην αιωνιότητα, όπως του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας.

Ουίλιαμ Σαίξπηρ

«Ρωμαίος & Ιουλιέτα»

σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 20:43
Κατηγορία Πολιτισμός
επιστροφή στην κορυφή

Copyright ©2025 VETONEWS Ειδήσεις από Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Μακεδονία και όλη την Ελλάδα


βλεπετε μια προεπισκοπηση για κινητα τηλεφωνα. διαβαστε την πληρη εκδοση του αρθρου εδω